ISKOLÁNKRÓL

ÉTKEZÉS

LEMONDÁS:
Hajnóczy József Kollégium
06-30/8506453

RÉSZLETEK || ÉTLAPOK

TANULÓINK

GYERMEKEINKÉRT ALAPÍTVÁNY

Adószám: 19034779-1-02

Számlaszám: 50800111-13502052

(Szigetvári Takarékszövetkezet)

 

Kedves Szülők!

A 2018/2019-es tanévtől új kuratórium irányítja iskolánk „Gyermekeinkért” Alapítványát. Az alapítvány kuratóriumának elnöke Krajnik Annamária Zsuzsa szülő, alelnöke Jakabosné Molnár Zsuzsanna igazgatóhelyettes, titkára Dukovitsné Szabó Tímea szülő.

Az Alapítvány alapvető célja:

  • az iskola tanulóinak, pedagógusainak, munkatársainak fejlesztése,
  • a diákok művészetekkel kapcsolatos fejlődését elősegítő rendezvények szervezése,
  • a nyelvtanulást, színvonalas számítástechnikai oktatás fejlesztését segítő eszközök beszerzése,
  • a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségének biztosítása,
  • a tanulmányi és egyéb versenyek, vetélkedők szervezése valamint a részvétel biztosítása, a nyertesek díjazása,
  • a kiemelkedő teljesítményű tanulók jutalmazása,
  • az iskolai és azon kívüli sport- és szabadidős programok lebonyolítása (pl. osztálykirándulás, erdei iskola, sportversenyek, táborok).

Az alapítvány az elmúlt tanévben mintegy 300 ezer Ft-tal támogatta a sport- és tanulmányi versenyeket, a bánkis pólók készítését, a pedagógusok szakmai továbbképzését. Ahhoz, hogy az alapítvány e tevékenységeket támogatni tudja, bevételekre van szükség. Tavalyi bevételeink a Zsolnay Kulturális Negyedben megrendezett „Bánki Best” rendezvényből, a Bánki matematika verseny nevezési díjából, az SZJA 1 %-os felajánlásokból, önkormányzati támogatásból, valamint az adventi vásáron eladott portékákból tevődött össze.

Ahhoz, hogy gyermekeink számára biztosíthassuk azt a pluszt, ami által okosodhatnak, fejlődhetnek, több élményhez juthatnak, az Önök segítségére is szükség van.

Kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a Gyermekeinkért Alapítványt személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával (adószám: 19034779-1-02), bármi olyan (tárgyi) eszközzel, amely segít megvalósítani az alapítvány céljait.

Felajánlásait, kérjük közvetlenül vagy az osztályfőnökön keresztül az igazgatóhelyetteshez juttassa el. Szívesen fogadunk szakmai segítséget, megvalósítható ötleteket.

 

Együttműködését előre is köszönjük,

Alapítvány kuratóriuma

Letölthető dokumentumok

DOKUMENTUMOK

Támogatóink