ISKOLÁNKRÓL

ÉTKEZÉS

LEMONDÁS:
Hajnóczy József Kollégium
06-30/8506453

RÉSZLETEK || ÉTLAPOK

TANULÓINK

SOLTI CSILLA ÖSZTÖNDÍJ

SOLTI CSILLA DÍJ

Solti Csilla tanárnő 1991-től 2010-ig, váratlanul bekövetkezett halálig oktatta iskolánkban magas színvonalon a matematikát és az informatikát. Az ő nevéhez fűződik a Bánki Matematikaverseny ma is működő rendszerének kidolgozása, az interaktív tábla használatának bevezetése és a hozzá kapcsolódó módszertan iskolai gyakorlatának kidolgozása. A Solti Csilla ösztöndíjat és a Solti Csilla díjat iskolánk tantestülete hozta létre szeretett és nagyra becsült tanárunk emlékére. Az ösztöndíjat azon tanulóink nyerhetik el, akik a matematikai és informatikai ismereteket példásan elsajátítják, megszerzett tudásukat maguk és iskolánk jó hírének erősítésére használják, jó tanulmányi eredményt érnek el, és magatartásukkal is méltók az elismerésre. Az ösztöndíjra érdemes tanulók minden tanév második félévében havi 3000 Ft juttatásban részesülnek, és a tanév végén közülük a legjobb tanuló nyeri el a díjat, egy emlékplakettet. A díjak adományozásával szeretnénk Solti Csilla tanárnő emlékét megőrizni és egyben diákjaink kiváló teljesítményét elismerni.

Az ösztöndíj számlájára ( Szigetvári Takarékszövetkezet: 50800104-15227380 ) befizetéseket gyűjtünk a fenntarthatóság érdekében. Az eddigi befizetéseket köszönjük, további felajánlásokat várunk.

Támogatóink:

Juha Márton József, Matyók Attiláné, Stráczné Bank Szilvia, Gogolák Edina, Ruppert Edit, Párkányi Gyuláné, Wéber Béláné, Jelenszky Bálint

 

Letölthető dokumentumok

DOKUMENTUMOK

Támogatóink